Groupage Italië – Slovenië – Kroatië

Onze groupage “geconditioneerd” bestaat uit koeltransport en diepvriestransport. Naast de traditioneel Europese landen verzorgen wij ook wekelijks de koelgroupage en diepvriesgroupage vanuit België en Nederland naar Italië – Slovenië – Kroatië. Al ruim 25 jaar hebben we naar deze landen ervaring en een betrouwbare, goede dienstverlening opgebouwd.

Onlangs hebben we deze service met koelgroupage en diepvriesgroupage naar Italië – Slovenië – Kroatië kunnen verbeteren en intensiveren Kijk voor meer informatie op onze website bij het groupage-afhaalprogramma voor België of Nederland of stuur voor extra informatie een mail naar .
Tot slot, U kunt bij ons naast koelgroupage en diepvriesgroupage, ook terecht voor complete koel-diepvriesladingen door geheel Europa. Vanaf 1 europallet 80×120, of blokpallet 100×120, kunnen wij U van dienst zijn.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Uw aanspreekpartner de heer Jan Bernaards. +31(0) 13 – 59 00 575 of +31(0) 6 5122 2641.

E-mail: Geplaatst in groupage, Nieuws, Transport